Logo en huisstijl ontwerpen

BEGIN WITH A STORY.

Bij de start of hervorming van je bedrijf is het noodzaak om te denken over je uitstraling. Een goede basis neerzetten waaruit prachtige originele uitingen ontstaan. De branding van je bedrijf is alles, een ‘experience’, de emotie die je creëert bij je klanten. Je start met je verhaal: wat wil je vertellen en hoe breng je dat over met welke uitstraling. Maar niet onbelangrijk: wat wil je bereiken?

Logo design

We merken dat veel bedrijven worstelen met het verduidelijken identiteit in een helder beeld. Een logo ontwerpen is een traject, een creatieve route waarvan je niet weet waar die precies uitkomt. StudioBont luistert naar je plannen, je wensen en je USP’s. Van daaruit starten we het proces, de eerste schetsen worden gedeeld. Van daaruit groeit het logo tot het gewenste eindresultaat.

Corporate identity

Een huisstijl ontwerpen gaat verder dan alleen een logo en een visitekaartje. Het is de basis voor je verhaal, voor je verhaal naar de buitenwereld. Het staat voor je identiteit van je bedrijf, maar ook van jezelf. Het is blijvend in ontwikkeling, inspelend op de nieuwe tijden. De basis moet goed zijn, daarbij helpt StudioBont. Door de elementen, kleuren, lettertypen en uitingen vast te leggen, heb je goede handvaten om de toekomst tegemoet te treden.

Marie Cecile en Tessa luisteren naar wat je wensen zijn en helpen mee deze uit te werken tot een perfect eindresultaat. Ben je starter of wil je je bestaande huisstijl onder de loep nemen en restylen? Neem contact met ons op.

Why we love it

Frisse start. Het helpen van bedrijven met het uitzetten van hun zakelijke toekomst. Een huisstijl of logo ontwerpen die het karakter van het bedrijf uitdraagt, maar ook past bij de diensten of producten die aangeboden worden. Dat is de uitdaging.

Let’s create together

Voor Marie Cecile en Tessa maakt het onderwerp niet uit: “We zijn nu eenmaal perfecte sfeerbepalers voor élk product. Extra fijn: we zijn informeel, kunnen snel schakelen en leveren én we zijn breed inzetbaar. Kortom: samen aan de slag?