Brochure en folder ontwerpen

SPREAD THE WORD.

Een mooi verzorgde brochure of folder laten ontwerpen kan helpen om, naast online, een bepaald onderwerp extra te belichten of je diensten/producten te introduceren. StudioBont zoekt naar een creatieve en representatieve oplossing.

Brochure design

Een brochure bestaat uit meerdere vellen gevouwen papier, dit in tegenstelling tot een folder. Daardoor is er plek voor meer tekst en beeld, en des te meer reden om goed te kijken naar een mooi ontwerp.

StudioBont helpt met het ontwikkelen van een brochure. Denk naast de speciale layout ook aan het meedenken over speciale papiersoorten of een bijzondere veredeling of vouwwijze. Net dat stukje extra passend bij jouw bedrijf.

Folder design

Een folder is een efficiënte manier van het verspreiden van informatie. Denk aan het ronddelen op plaatsen waar je doelgroep te vinden is, bijvoorbeeld bij praktijken, instellingen of tijdens open dagen en beurzen. Een folder bestaat uit 1 vel papier die op een bepaalde manier gevouwen is, waardoor er meerdere pagina’s ontstaan. Zie het als een belangrijk onderdeel van je offline communicatie.

Marie Cecile en Tessa luisteren naar wat je wensen zijn en helpen mee deze uit te werken tot een perfect eindresultaat. Heb je een evenement, wil je je diensten/producten op papier uitdelen of wil je een mooi informatief document om mee te geven? Neem contact met ons op.

Why we love it

Make plans big. Het helpen om een boodschap op een creatieve en mooie manier naar buiten te brengen. Van het introduceren van een nieuw product tot het meegeven van iets moois aan potentiële klanten tijdens een evenement, StudioBont helpt mee om een brochure of folder te ontwerpen en er een succes van te maken!

Let’s create together

Voor Marie Cecile en Tessa maakt het onderwerp niet uit: “We zijn nu eenmaal perfecte sfeerbepalers voor élk product. Extra fijn: we zijn informeel, kunnen snel schakelen en leveren én we zijn breed inzetbaar. Kortom: samen aan de slag?