Portfolio.

LINNEKE STOLTENBORGH

Logo. Presentatiemap. Kaarten.

OPDRACHTGEVER .

Linneke

Linneke herkent, (ver)bind en ontwikkelt talent binnen een organisatie. StudioBont mocht samen met haar de huisstijl ontwikkelen.

Linneke Stoltenborgh verleent twee diensten die elkaar aan kunnen vullen Talent Management en Talent Development. In haar werk benut Linneke Stoltenborgh haar sensitieve kant om te zien wat er écht speelt en wat nodig is in een organisatie, een team of op individueel niveau. In combinatie met haar doelgerichtheid kan ze scherp en doortastend te werk gaan en ervoor zorgen dat er ruimte komt voor nieuwe inzichten, ontwikkeling en beweging.

Linneke over StudioBont: StudioBont heeft veel gevraagd om te begrijpen wie ik ben en wat ik doe en daaraan de juiste uitstraling te geven via mijn huisstijl. In het begin was het flink zoeken, StudioBont bleef flexibel en wist uiteindelijk uit me te krijgen wat ik precies bedoelde. Ik vond het zelf lastig om te verwoorden welk beeld ik uit wilde stralen. StudioBont heeft daar goed in geholpen en tussendoor ook feedback gegeven waardoor we samen een balans hebben gevonden tussen de zakelijke-en persoonlijke uitstraling die ik wilde hebben. Met een eindresultaat waar ik nog steeds blij van word!