Portfolio.

INTO NIJMEGEN

Wandelkaart. Expo.

OPDRACHTGEVER .

Into Nijmegen

Voor de Into Nijmegen hebben wij al verschillende wandelkaarten gemaakt. Walk of the Town, Rivierpark, Limes, Water & Natuur en Street Art zijn een aantal routes die je kan lopen.

Door de gemeente Nijmegen loopt de oude Limes route. Voor deze mooie wandeling hebben wij 3 kaarten ontworpen. Er zijn 3 routes die je kan lopen: Oost, West en Centrum. Wandel met de kaart in je hand door de stad en kom zo meer te weten over de Romeinse geschiedenis.

Tevens hebben wij een wandelkaart gemaakt voor het Rivierpark. Het park leent zich uitstekend voor een lange wandeling, maar er is zoveel meer te zien en te weten. Dat moest gebundeld worden in een wandelkaart! Op de kaart staat een route uitgestippeld die je door het Rivierpark kan lopen met 26 bijzondere feitjes en weetjes erop. De kaart is op verschillende punten verkrijgbaar zoals bij de VVV, hotels en natuurlijk bij café de Zon, waar de route begint en eindigt. Tevens hebben we in de oude schuur naast café de Zon een Expo gemaakt. Met daarin 6 borden met informatie over de aanleg van het Rivierpark, de flora & fauna en archeologie. Kortom: het Rivierpark is echt een bezoekje waard!