Portfolio.

FOLLOWFOX

Logo. Kaart. Illustratie.

OPDRACHTGEVER .

Red on- en offline content creatie

FollowFox helpt bezoekers en bewoners van Nijmegen en inmiddels ook in Arnhem op weg naar de mooiste authentieke, onafhankelijke, lokale bedrijven en de leukste plekken. StudioBont ontwierp, net als in 2015 en 2016, de cover en de kaart van 2017/2018 en de kaart van Arnhem van 2018/2019.

FollowFox moedigt consumenten aan om lokaal te winkelen, te consumeren en te recreëren. Zo worden de gepassioneerde ondernemers in de stad gesteund. Mede door de aantrekkelijke vormgeving is de FollowFox kaart een cadeautje. Hij i op veel verschillende plekken in de stad en omgeving gratis mee te nemen. FollowFox Nijmegen en Arnhem is een initiatief van Red on- en offline content creatie.
FollowFox for the best local spots!

Nienke over StudioBont: FollowFox X StudionBont is typisch een gevalletje van: never change a winning team! Inmiddels hebben we samen vijf toffe en zeer succesvolle FollowFox-kaarten geproduceerd, voor diverse andere opdrachtgevers samengewerkt. Ik verwijs mensen in mijn netwerk graag naar ze door. Tessa & Marie Cecile zijn aanpakkers, A-Z meedenkers, betrouwbaar én creatieve out of the box thinkers. Ik kijk dan ook weer uit naar ons volgend project!

 

×