Fresh
News.

StudioBont team 2020
DATUM. 18 september 2020

Groeien is transformeren

We waren nog jonge bloempjes. In 2000 ontmoetten we elkaar in Boxtel, op het Sint Lucas. Nog zoekende naar onszelf, naar een eigen stijl, naar een passend vak. In het vierde leerjaar leerden we elkaar echt beter kennen tijdens de samenwerking voor een fictief eigen reclamebureau. Het fantaseren begon toen eigenlijk al. Met ons diploma in the pocket bleven we contact houden. Marie Cecile ging werken en startte haar eigen bedrijf ‘ Origine’ in Wijchen. Tessa ging naar de kunstacademie in Maastricht tot 2008.

In 2000 wisten we helemaal niks van het vak. In 2008 wisten we al weer iets meer. ‘StudioBont’ werd geboren en samen gingen we verder. De start tijdens de kredietcrisis in 2008 heeft ons vanaf het begin al geleerd niet zomaar op te geven. We hadden er beide nog een baan naast, maar hielden vast aan onze droom. 100% voor StudioBont werken met bepaalde klanten en opdrachten in gedachten.

Het is grappig te zien welke zijwegen we hebben aangestipt. Sommige te vroeg, sommige ongeschikt, maar altijd leerden we ervan. Tussen 2014 en 2018 hebben we een flinke groei gemaakt, in 2016 zijn we 100% voor StudioBont gaan werken. Voor die tijd hadden we al een aantal opdrachten achter de rug die we eerder nooit voor mogelijk hadden kunnen houden. Maar ook hebben we plannen bijgestuurd, puur omdat de visie verandert.

Restyle

Je leven, de maatschappij, je smaak, alles groeit mee met je bedrijf. Je successen, voorbeelden en flaters bepalen je visie ook. Eind 2019 en ook tijdens de coronacrisis zijn weer nieuwe inzichten aan het licht gekomen. Nu weten we weer iets meer en StudioBont is gegroeid. We zijn daarom nu bij ons derde nieuwe logo en de vierde nieuwe website. Helemaal niet raar.

De uitstraling van je bedrijf laat zien waar je in de huidige tijd voor staat, dus het is heel logisch om er met regelmaat kritisch naar te kijken. Vooral als vormgevers vinden wij het belangrijk dat de uitstraling van je bedrijf past bij de werkelijkheid. Het feit is dat het met je mee groeit, laat dat ook gebeuren.

Inmiddels hebben we een piepklein stukje ontdekt van een (nog geheime ;)) zijweg. Een zijweg waarvan we niet weten waar deze uitkomt, maar we gaan ook dit uitvogelen!

TAGS.
Logo ontwerp
Nijmegen
ontwerpstudio
rebranding
reclamebureau nijmegen
StudioBont

RECENTE PUBLICATIES

StudioBont team 2020

Groeien is transformeren

We waren nog jonge bloempjes. In 2000 ontmoetten we elkaar in Boxtel, op het Sint Lucas. Nog zoekende naar onszelf, naar een eigen stijl, naar een passend vak. In het vierde leerjaar leerden we elkaar echt beter kennen tijdens de samenwerking voor…

Lees meer ->
Corona lockdown 2020

Werken in tijden van corona

De laatste tijd betrap ik mezelf erop soms te vervallen in cliché uitspraken. Daar waar ik het voor deze crisis vooral wat suffig vond, ben ik nu ook schuld aan het verzenden van de “het zijn rare tijden” en “we moeten het…

Lees meer ->
×