Fresh
News.

StudioBont werkwijze
DATUM. 3 oktober 2017

De kracht van onze samenwerking

It’s a fact; StudioBont bestaat al bijna 9 jaar. Een hele tijd, inclusief topmomenten en zeker ook leermomenten. We houden het dus op een of andere manier al 9 jaar met elkaar uit. Hoe kan dat zo? Op welke manier werken we samen? Hoe onze samenwerking in z’n werk gaat, leggen we hieronder uit.

Close

Doordat we met z’n tweeën zijn, moeten we elkaar altijd goed inlichten over de gang van zaken. Om een goed beeld te krijgen van een opdracht, is het ook van belang dat de een de ander goed informeert over de wens van de klant. Het komt ook weleens voor dat we expres apart van elkaar starten met een concept-ontwerp, zodat we onze visies kunnen vergelijken. Soms kiezen we de beste oplossing en soms komen we door deze werkwijze op een nieuw idee. Als onze diensten aangevuld moeten worden met andere creatieve professionals, schakelen we een van onze ‘Bonte Friends’ in.

Fusion

Onze stijlen versmelten letterlijk doordat we samen werken in hetzelfde bestand. We zorgen om de beurt dat het ontwerp zich verder ontwikkelt, we verbeteren en corrigeren het. Onze bedrijfsnaam StudioBont vindt zijn oorsprong in deze kernwaarde. Doordat we ieder een eigen stijl hebben en deze mixen, wordt het een ‘Bont’ geheel.

StudioBont praat met klant  StudioBont 9 jaar

Gut Feeling

Uiteindelijk draait alles om gevoel. We vullen elkaar aan, waar de een vastloopt, pakt de ander het weer op. Fijn, want het ontwerp blijft daardoor in beweging. Er komen oplossingen waar de ander niet direct aan gedacht had. Zo kom je uit op een resultaat dat verrassend is en altijd een mix van twee creatieven. En – helemaal los van de concepten, het uitvoeren en de deadlines – is het ook nodig om elkaar goed aan te voelen, te begrijpen en te respecteren.

Happy

Dit alles hierboven heeft natuurlijk invloed op onze klanten en uiteraard potentiële klanten. Het feit dat we alles zelf doen brengt veel voordelen met zich mee. Het is bij iedereen bekend dat een boodschap die vaak van mond tot mond gaat, aan het eind behoorlijk van inhoud is veranderd. Bij StudioBont zit er niemand tussen die de opdracht kan vertroebelen. We denken mee over wat bij de ziel van je bedrijf past en hijsen je niet in een pak dat je niet past.

Een van de grote voordelen van het werken met ontwerpstudio StudioBont is dus echt dat we altijd persoonlijk contact onderhouden met onze opdrachtgevers. Korte lijntjes dus. Hele korte zelfs, want je praat altijd met diegene die de opdracht ook offreert, een concept uitdenkt, uitvoert, bestelt en factureert. Direct contact met onze klanten is voor ons fijn, zo kunnen we aanvoelen waar de opdrachtgever naar verlangt en wat past.

10

Over iets meer dan een jaar vieren we ons 10-jarig jubileum.
Stil of luid, daar hebben we nog geen idee over.
In de tussentijd staan we voor je klaar!

Groetjes Marie Cecile en Tessa

TAGS.
creatieve professionals
gut feeling
klanten
ontwerpstudio nijmegen
samenwerking
StudioBont
StudioBont nijmegen

RECENTE PUBLICATIES

BEP magazine Yoaz

Nijmeegse vrouwen in de spotlight met BEP magazine

Wist je dat er in Nijmegen meer vrouwen dan mannen wonen? Hoog tijd om deze Nijmeegse vrouwen en hun verhalen eens een podium te geven, vonden Marie Cecile en Tessa van grafisch ontwerpstudio StudioBont. In november verschijnt hun tijdschrift BEP magazine, waarin…

Lees meer ->
Tessa en Marie Cecile, BEP magazine

We mogen wat vaker trots zijn op elkaar – BEP magazine

Nijmegen barst van de succesvolle vrouwen met mooie verhalen. De Nijmeegse Tessa Benders en Marie Cecile Oosterhout bundelen deze in een gloednieuw tijdschrift BEP. Tessa: “Vrouwen kunnen gemeen en jaloers zijn. We mogen wat vaker trots zijn op elkaar!” Auteur en fotograaf:…

Lees meer ->