Portfolio.

Quantore

Illustraties.

OPDRACHTGEVER .

Quantore

Quantore is één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen. Bij de Quantore kantoorvakhandel vind je het meest complete assortiment van artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt.

Quantore verzorgt als groothandel al bijna 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandelaren, gericht op de particuliere en de business-to-business markt, zijn bij hun aangesloten. Ze onderscheiden zich in de markt door ons brede assortiment van 24.000 artikelen en de logistieke kwaliteit. StudioBont werd gevraagd om voor Quantore voor zowel intern als extern gebruik een aantal karakters te ontwikkelen. Deze kunnen in verschillende uitingen en in diverse houdingen ingezet worden. Deze karakters bestaan uit twee Quantore experts en een flink aantal gebruikers of inkopers van de kantoorartikelen.

Marjolein Cobussen van Quantore over StudioBont: Het werk van StudioBont is creatief en vernieuwend. Daarnaast ook nog eens de fijne samenwerking, waarbij goed wordt meegedacht. Ze begrijpen wat je wil, terwijl je dat zelf misschien nog niet eens weet. Fijne en snelle communicatie!