Fresh
News.

Nienke Meijs van FollowFox
DATUM. 30 april 2016

FollowFox – Nienke Meijs

FollowFox X StudionBont is typisch een gevalletje van: never change a winning team! Inmiddels hebben we samen vijf toffe en zeer succesvolle FollowFox-kaarten geproduceerd, voor diverse andere opdrachtgevers samengewerkt en verwijs ik mensen in mijn netwerk graag naar ze door. Tessa & Marie Cecile zijn aanpakkers, A-Z meedenkers, betrouwbaar én creatieve out of the box thinkers. Ik kijk dan ook weer uit naar ons volgend project!

RECENTE PUBLICATIES

StudioBont team 2020

Groeien is transformeren

We waren nog jonge bloempjes. In 2000 ontmoetten we elkaar in Boxtel, op het Sint Lucas. Nog zoekende naar onszelf, naar een eigen stijl, naar een passend vak. In het vierde leerjaar leerden we elkaar echt beter kennen tijdens de samenwerking voor…

Lees meer ->
Corona lockdown 2020

Werken in tijden van corona

De laatste tijd betrap ik mezelf erop soms te vervallen in cliché uitspraken. Daar waar ik het voor deze crisis vooral wat suffig vond, ben ik nu ook schuld aan het verzenden van de “het zijn rare tijden” en “we moeten het…

Lees meer ->
×